Søg i artikeldatabasen

Tegn abonnement på KVANT

Hvis du vil abonnere på KVANT, kan du udfylde skemaet forneden og tryk på Indsend. Abonnementet gælder for 2021. De numre som er udkommet, vil blive tilsendt sammen med en opkrævning på abonnementsbeløbet. Enkelte numre kan være udsolgt og så reduceres opkrævningen tilsvarende. Prisen for et årsabonnement (4 udgaver) er:

I Danmark udsendes bladet med PostDanmark. Øvrige abonnenter modtager bladet pr. brev som B-post.

Giv KVANT som julegave

Julegaven, der holder et helt år! Giv et abonnement for 2021 (4 numre) på KVANT i julegave for 180 kr. Du får tilsendt et gavekort, som du kan maile til modtageren eller printe ud og lægge under juletræet. Skriv til kvant@kvant.dk med navn og adresse på modtageren - så sender vi gavekortet til din e-mailadresse sammen med en faktura på 180 kr, som kan betales med bankoverførsel.

Ang. UNF

Medlemmer af Ungdommens Naturvidenskabelige Forening kan det 1. år tegne abonnement på KVANT for 125 kr og derefter er prisen den normale. Opgiv venligst lokalafdeling og halvsæson samt år for indmeldelse. Eller navnet på gymnasiet, hvis hele skolen er meldt ind!

Studerende og SNU

Studerende kan melde sig ind i Selskabet for Naturlærens Udbredelse med rabat og derigennem få KVANT billigere - se www.naturvidenskab.net

Tilmeldingsblanket

Navn
Adresse
Postnummer og by
Land
Telefonnummer
E-mail
UNF-afdeling og halvsæson og år du er meldt ind

Hvis du oplever tekniske fejl ved bestillingen af abonnementet, kan du sende en mail til: kvant@kvant.dk

Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!